sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Superpesiksen pronssiottelu Joensuun Maila 2 - 1 Pattijoen Urheilijat















JOMA VOITTI TÄNÄÄN PRONSSIA!

Huh huh! Olen tänä kesänä käynyt niin monessa pesispelissä, etten oikein ole pysynyt niissä laskuissakaan. Luulisin kuitenkin, että tämä pronssipeli oli kahdeksas tai yhdeksäs. Eli aika vahvasti ollaan oltu mukana tässä JoMan historiallisessa kaudessa!

Tänään saavuttiin Mehtimäen kentälle jo neljän jälkeen paikkoja varmistamaan ja siellä olivatkin pelaajat vielä lämmittelemässä! Peli alkoi viideltä ja loppujen lopuksi kotiin päästiin vasta vaille yhdeksän, ihan mukava tovi siis pelissä vierähti. Ensimmäisen vuoron alku oli jotain niin maagista että koko yleisö oli lähteä lentoon. Toisen vuoroparin aloittavassa JoMa teki kuusi juoksua ja tuntui ettei mikään pysty tätä junaa pysäyttämään.

Toinen jakso olikin sitten jotain ihan muuta. Pian Pattu oli 1-5 johdossa ja tuosta tilanteesta nouseminen tuntui ihan mahdottomalta. 4-5 tilanteeseen päästiin ja etenijäkin oli kolmannella, Niemen Juha lyömässä. Mutta ei se yksi juoksu sieltä vaan irronnut. Supervuoro alkoi hyvin, onnistuttiin saamaan kaksi juoksua, mikä tuntui ihan mukavalta johdolta. Mutta Pattu tuli kuitenkin tasoihin, kuinkas muutenkaan. Niinpä ratkaisua lähdettiin hakemaan kotiutuslyöntikisasta.

Alkoi tulla jo hämärää ja nälkäkin kurni vatsassa, mutta ei voi mitään kun on pronssimitalit jaossa! JoMa (Allu Rautiainen!) onnistui kotiuttamaan ainoastaan kerran ja siinä vaiheessa mie aloin olla jo varma, että kolmanteen otteluun mennään. Mutta ei! JoMa pelasi loistavasti vaikkei katsomoon enää palloa kunnolla edes nähnytkään, eikä antanut milliäkään periksi vaan piti puhtaan nollan kotiutuslyöntikisassa ja näin VOITTO KOTIIN! HURRAA! Tätä on odotettu ja toivottu! Ensi vuonna pitää varmaan hankkia kausikortti, jos tällaista menoa tulee pelejä käytyä katsomassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on miulle tärkeä, kiitos! :)